Om oss

JCH Trafikskola bildades 1999 av tre trafikskolor, som redan fanns i Hässleholm. En av orsakerna till sammanslagningen var att med alla resurser under ett och samma tak skulle vi kunna ge eleverna en bättre service och mer valmöjligheter.

Hos oss kan du välja på olika utbildningsformer, den vanligaste utbildningen är att du kör en till två gånger i veckan.

Efter genomgången teorikurs har man möjlighet att testa av sina kunskaper i vårt webbaserade teoriprogram, elevcentralen.

Intensivutbildning

En mer komprimerad utbildning är den så kallade intensivutbildningen (endast B-körkort).

Innan du väljer att påbörja en intensivutbildning krävs vissa förkunskaper så som viss körvana samt fordonsvana. Innan intensivutbildningens start gör man en testlektion för att ut efter den planera utbildningens gång. Körningen planeras in på en två veckors period eller efter ditt önskemål. På måndagen i vecka två kommer du att köra till halkbanan. Resten av veckan fortsätter du med teoriinläsning, samt körning efter behov. Föjande vecka (vecka tre) skriver du teoriprovet i Kristianstad (måndag) och utför körprov i Hässleholm (tisdag). Om då allt har gått efter planerna har du ett körkort i din hand!

OBS! Begränsade prov på Trafikverket kan påverka intensivutbildningens tidsram, kan ta längre tid än två veckor.

Inga prov kan göras förrän du har rätt ålder inne.

Eco Driving

Vi utbildar på alla behörigheter samt utför Eco Driving till företag och privatpersoner där du lär dig köra smartare. Vi kan även ställa upp med utbildning av farligt gods och tunga fordon som kallas Heavy Eco Driving.
Vi är en av sex trafikskolor som kan erbjuda detta i Skåne.